Fru Opdal Gårdshotell består av Trønderlåna, Saufjøset og Stabburet.

Trønderlåna

Låna er gårdens hovedbygning, og består av selskapslokaler i første etasje, og gjesterom i andre etasje. Her har vi 6 unike dobbeltrom, hvert med sitt eget navn og melodi. Du kan bestille overnatting året rundt, også uavhengig av om du holder/ deltar på arrangement på hotellet.
I våre selskapslokaler har vi kapasitet til 34 personer. Fra vårt kjøkken serveres god, hjemmelaget mat, av lokale råvarer. Vi tilbyr underholdning i form av toradermusikk og historie- fortelling.
Fru Opdal Gårdshotell har skjenkebevilling.

Stabburet

Stabburet, fra 1855, er vårt eldste bygg på gården. Det er egnet for mindre selskaper, møtevirksomhet og koselige sammenkomster. Her kan vi dekke på til servering for inntil 24 personer. Som møtelokale egner det seg best for mindre grupper, inntil 15 personer. I stabburet har du tilgang til projektor, trådløst nett og lydanlegg.

Saufjøset

Saufjøset er gårdens storstue, med kapasitet på opptil 130 personer. Lokalet egner seg godt til større selskaper, bryllup, møter, kurs osv. Fasiliteter: projektor, 150″ lerret, AppleTV, parabol og lydanlegg. I tilknytning til salen har vi et velutstyrt grovkjøkken, pub, garderober og toaletter. Vi kan levere mat til alle typer arrangement!

Puben

Puben i Saufjøset er vårt nyeste lokale, som hadde “offisiell” åpning 17.mai 2019. Dette er et unikt og allsidig rom, som kan anvendes til så mangt. Selskaper av alle slag for inntil 45 personer, festlokale, møterom osv. I tillegg kommer vi til å fortsette å arrangere pub- kvelder. Følg med på vår facebook- side for informasjon! I tilknytning til puben er det garderobe og 4 toaletter, inkludert handicaptoalett. Et velutstyrt grovkjøkken har vi også.

I tillegg til å være et selskapslokale, fyller også puben rollen som bærer av en unik, kulturhistorisk arv. Den huser en enestående samling av trekkspill, som har tilhørt en lokal musiker og trekkspill- reperatør, Peder Barlien. Vi er stolte av å kunne huse disse vakre instrumentene, som forteller en historie om musikk gjennom mange generasjoner.
%d bloggers like this: